ontdek de de mogelijkheden

Thuiszorg (extramurale zorg)

Flexeria is uitermate geschikt voor gebruik binnen de thuiszorg. Het maakt de sleutelkluis overbodig en aan de buitenzijde van de woning is niet zichtbaar dat zorg wordt verleend. Flexeria voldoet aan alle gestelde eisen en normeringen binnen de thuiszorg. Hiernaast is het belangrijk dat de bewoner en zijn familie de woning met een gewone sleutel kan betreden. De zorgverlener krijgt toegang via de eigen mobiele telefoon, dit voorkomt dat zij rondlopen met sleutels van bewoners met het risico op zoekraken. Vanzelfsprekend krijgt de zorgverlener alleen toegang na toestemming van de bewoner. Doordat gebruik wordt gemaakt van gewone sleutels kunnen deze door de bewoner zelf worden bijgemaakt. Er zijn geen codekaarten of elektronische sleutels nodig. Het beheerplatvorm regelt de toegang bij geplande en ongeplande zorg, zo kunnen in geval van calamiteiten bijvoorbeeld de huisarts en het ambulancepersoneel eenmalig of tijdelijk toegang krijgen tot de woning. Flexeria maakt gebruik van een open protocol en is hierdoor toepasbaar binnen alle zorgalarmeringsystemen en werkt in combinatie met zowel smartphones en oudere mobiele telefoons die geleverd zijn na 2004.

Bewaking en alarmopvolging

Alarmopvolging vraagt om een goed en uitgebreid sleutelbeheer. In veel gevallen worden er slechts enkele sleutels afgegeven aan de bewakingsdienst, terwijl er meerdere auto’s beschikbaar zijn voor alarmopvolging. Flexeria biedt de mogelijk om iedere beschikbare surveillant toegang te verlenen tot het pand via de eigen mobiele telefoon. De aanrijdtijd kan hierdoor verbeteren, de dure sleutelkluis wordt hierdoor overbodig en de bewakingsdienst hoeft niet meer met meerdere sleutels rond te lopen.

Recreatie

Toegangsverlening in vakantieparken, hotels en B&B wordt een stuk eenvoudiger door toepassing van Flexeria. Vooraf wordt de digitale sleutel uitgeven aan toekomstige bezoekers, de bezoeker hoeft bij aankomst niet de sleutel uitgereikt te krijgen. Hiernaast kunnen eigen medewerkers binnen bepaalde tijden toegang krijgen tot de toegewezen deuren. Het systeem werkt met een gratis app op de mobiele telefoon. Hierdoor kunnen bezoekers de mechanische sleutels niet vergeten of verliezen.

Particulier

Voor extra comfort kan Flexeria toegepast worden in woningen, zo kan met de eigen mobiele telefoon de deur worden geopend. Hiernaast is de deur altijd met de gewone sleutel te openen. Het is mogelijk anderen tijdelijk of op vaste tijden toegang te verlenen tot de woning via de gratis app op de eigen mobiele telefoon. Dit voorkomt het uitgeven van sleutels aan bijvoorbeeld bezorgdiensten en de huishoudelijke hulp.

Zakelijk

Personeel krijgt veilig toegang via de personeelsingang na toepassing van Flexeria. Het sleutelbeheer wordt eenvoudiger en betrouwbaarder omdat de toegang wordt verleend via de gratis app op de eigen mobiele telefoon. Voor iedereen die dit niet wil of kan is het gebruik van de gewone sleutel mogelijk.

Scholen

Buiten schooltijden zijn er tal van activiteiten binnen het gebouw, zoals vergaderingen en avondopenstellingen. Flexeria is ideaal voor toegangsverlening buiten schooltijden. Het sleutelbeheer is heel eenvoudig, omdat toegang wordt verleent via de gratis app op de eigen mobiele telefoon. Het uitgeven van veel sleutels is niet meer nodig.

Studentenwoningen

Studentenwoningen kennen een intensief sleutelbeheer. De tijdelijke bewoning maakt sleutelbeheer moeilijk en kostbaar. Veel administratieve werkzaamheden en zoekgeraakte sleutels. Flexeria maakt toegangsverlening mogelijk via de gratis app op de eigen mobiele telefoon. Het beheer wordt eenvoudiger en werkt kostenbesparend.

Woningbouw

Tijdens verbouwing, renovatie of groot onderhoud worden veel sleutels uitgegeven aan bedrijven die alle werkzaamheden verzorgen. Het sleutelbeheer wordt veel eenvoudiger als deze bedrijven de deur kunnen openen via de eigen mobiele telefoon. De beheerder bepaalt wie wanneer toegang heeft.

Distributie

Toegangsverlening in opslaglocaties en het bevoorraden in de nachtelijke uren kan zonder uitgifte van sleutels en codepassen door toepassing van Flexeria. Via de gratis app wordt met de eigen mobiele telefoon toegang verkregen tot deze locaties. Er kunnen op afstand tijdzones ingesteld worden en is het mogelijk ongeplande en tijdelijke toegang te verlenen.